Anunci emergent

Tancament provisional

L'excepcional episodi de pedregada que es va viure el dimarts 30 d'agost a la Bisbal d'Empordà va provocar importants desperfectes en la teulada del Terracotta Museu. Aquests danys han afectat la integritat de l'espai expositiu a més d'altres dependències privatives. Per tal de garantir la seguretat dels seus usuaris, l'equipament museístic es veu obligat a tancar les portes al públic fins que la visita sigui plenament segura. Des del Museu i l'Ajuntament s'està treballant per tal que aquest període de tancament sigui el més breu possible.

Disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.

 

×

Visita guiada a l'exposició permanent + obrador de ceràmica

Estiu 2022

Finalitzat
Del 07.07.22 al 08.09.22 | 10:30 h

Dijous 7 i 21 de juliol, 11 d'agost i 8 de setembre

Hora: 10.30 h

Durada: 120 minuts

Idioma: català

Preu: 7 € entrada general | 4,50 € entrada reduïda* | menors de 10 anys gratuït

Aforament limitat, cal fer reserva: 972 642 067 (horaris del Museu)

El museu es reserva el dret d'anul·lar la vista si no s'arriba a un mínim de persones inscrites.

* Persones jubilades | Estudiants a partir de 10 anys | Titulars del carnet jove

Compartir

L'activitat més emblemàtica de la Bisbal d'Empordà ha estat, històricament, la ceràmica, una manufactura de gran tradició i renom que ha generat un important patrimoni material i immaterial. A partir de la visita guiada a l'exposició permanent del Terracotta Museu es pot copsar la importància que ha tingut i encara té aquest sector en la història i l'actualitat de la Bisbal, la gran varietat de peces que s'han produït, i la qualitat dels mestres ceramistes de la ciutat.

Tot seguit ens dirigirem fins a un dels tallers de ceràmica en actiu, on coneixerem com s’organitza el procés de producció artesanal de la ceràmica. El terrisser ens farà una demostració de com es modelen les peces al torn i de com es decoren amb les tècniques tradicionals de la Bisbal.

L'Estiu del Terracotta 2022 (pdf)

Dijous
07
jul
10:30 h
 
Suspès
Dijous
21
jul
10:30 h
 
Finalitzat
Dijous
11
ago
10:30 h
 
Finalitzat
Dijous
08
set
10:30 h
 
Finalitzat