Anunci emergent

Tancament provisional

L'excepcional episodi de pedregada que es va viure el dimarts 30 d'agost a la Bisbal d'Empordà va provocar importants desperfectes en la teulada del Terracotta Museu. Aquests danys han afectat la integritat de l'espai expositiu a més d'altres dependències privatives. Per tal de garantir la seguretat dels seus usuaris, l'equipament museístic es veu obligat a tancar les portes al públic fins que la visita sigui plenament segura. Des del Museu i l'Ajuntament s'està treballant per tal que aquest període de tancament sigui el més breu possible.

Disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.

 

×

Localització

 

COM ARRIBAR
Terracotta Museu

Sis d'octubre, 99
La Bisbal d'Empordà

Entrada al Terracotta Museu

 

EN COTXE:

Des de Barcelona (150 km)
Autopista AP7 direcció Girona/França -Sortida 9 (Vidreres/Lloret) direcció Sant Feliu de Guíxols/Platja d’Aro per la C-35. Seguir els indicatius de Palamós (C-31).

Des de França (60 km)
Autopista AP7 direcció Barcelona -Sortida 6 (Girona Nord) direcció La Bisbal/Palamós (C-66).

Des de Lleida (280 km)
Eix transversal a Cervera fins a Riudellots de la Selva, direcció Cassà de la Selva, Llagostera, Sant Feliu de Guíxols i continuar direcció Palamós (C-31).

EN TREN - AVE:

Estació de Girona (35 km)
Un cop a l’estació de Girona allà mateix hi ha l’estació d’autobusos amb serveis freqüents fins a la Bisbal d'Empordà, amb la companyia Sarfa.

Estació de Flaçà (14 km)
Davant de l’estació es pot agafar un autobús destí la Bisbal d'Empordà.

Estació de Figueres-Vilafant (43 km)
Al costat de l’estació hi ha autobusos llançadora de la companyia Teisa, que porten els passatgers fins a l’estació d’autobusos de Figueres, on poden agafar autobusos de la companyia Sarfa, fins a la Bisbal d'Empordà.

EN AUTOBÚS:

Des de Barcelona a l’Estació del Nord (Arc de Triomf).
Des de Girona a la terminal d’autobusos.
Des de Flaçà a la parada d’autobús davant l’estació de tren.

Estació d'autobusos de La Bisbal
Carretera de Cruïlles
La Bisbal d'Empordà

A PEU:

Des de l'estació (13 min)
Carretera de Cruïlles fins al carrer de l'Aigüeta, girar a la dreta i continuar per l'Avinguda Les Voltes i el Carrer Sis d'Octubre de 1869. Trobareu el museu a mà esquerra.