Anunci emergent

Tancament provisional

L'excepcional episodi de pedregada que es va viure el dimarts 30 d'agost a la Bisbal d'Empordà va provocar importants desperfectes en la teulada del Terracotta Museu. Aquests danys han afectat la integritat de l'espai expositiu a més d'altres dependències privatives. Per tal de garantir la seguretat dels seus usuaris, l'equipament museístic es veu obligat a tancar les portes al públic fins que la visita sigui plenament segura. Des del Museu i l'Ajuntament s'està treballant per tal que aquest període de tancament sigui el més breu possible.

Disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.

 

×

Lloguer d'espais

El Museu està ubicat a la Bisbal d'Empordà, a l'edifici de la Terracotta, una de les fàbriques de revestiments ceràmics més antiga de la Bisbal d'Empordà. La fàbrica, fundada l'any 1928, és un clar exponent d'aquest tipus d'immoble. La seva tipologia industrial s'evidencia en tot un seguit d'elements arquitectònics característics: basses de colar la terra, xemeneies, forns... elements que han quedat integrats en el discurs del Museu. En l'actualitat, la superfície del Terracotta Museu ocupa aproximadament uns 6.000 m². Consta d’un espai d'exposició permanent, dos espais d'exposicions temporals, dos espais d'audiovisuals adequats per conferències i presentacions (amb capacitat d'unes 60 persones assegudes cadascun), un espai de pati i aparcament d'uns 2.000 m² (adequat per activitats).

El Terracotta Museu pot esdevenir un espai ideal per acollir esdeveniments. Els espais es poden adequar per recepcions, presentacions, visites guiades per a grups d'incentius, reunions, projeccions audiovisuals, activitats a l'aire lliure, reunions de premsa, visites exclusives i concerts de petit format. Per més informació us podeu dirigir a terracottamuseu@labisbal.cat