Anunci emergent

Tancament provisional

L'excepcional episodi de pedregada que es va viure el dimarts 30 d'agost a la Bisbal d'Empordà va provocar importants desperfectes en la teulada del Terracotta Museu. Aquests danys han afectat la integritat de l'espai expositiu a més d'altres dependències privatives. Per tal de garantir la seguretat dels seus usuaris, l'equipament museístic es veu obligat a tancar les portes al públic fins que la visita sigui plenament segura. Des del Museu i l'Ajuntament s'està treballant per tal que aquest període de tancament sigui el més breu possible.

Disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.

 

×

Newsletter

Per estar al dia de l'actualitat del Museu cal donar-se d'alta al nostre butlletí, tota la informació sobre les activitats i les exposicions temporals anirà directa a la safata d'entrada del vostre correu electrònic. Un cop donats d'alta vigileu que els nostres correus no vaguin a les carpetes de correu brossa. 

DÓNA'T D'ALTA AQUÍ!

 

Terracotta Museu només utilitzarà aquestes dades per fer arribar informació sobre el museu i les seves activitats. En qualsevol moment us podreu donar de baixa.