Anunci emergent

Tancament provisional

L'excepcional episodi de pedregada que es va viure el dimarts 30 d'agost a la Bisbal d'Empordà va provocar importants desperfectes en la teulada del Terracotta Museu. Aquests danys han afectat la integritat de l'espai expositiu a més d'altres dependències privatives. Per tal de garantir la seguretat dels seus usuaris, l'equipament museístic es veu obligat a tancar les portes al públic fins que la visita sigui plenament segura. Des del Museu i l'Ajuntament s'està treballant per tal que aquest període de tancament sigui el més breu possible.

Disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.

 

×

Visites guiades i tallers

En el Terracotta Museu tenim una àmplia oferta de visites guiades i tallers per a grups organitzats. Amb l'acompanyament d'un guia, podreu visitar l'exposició permanent del Museu, un obrador de ceràmica en actiu, fer un taller amb un ceramista professional, o tot plegat.

És imprescindible fer reserva prèvia amb la major antelació possible i esperar la confirmació del Museu.

Observacions pràctiques per als grups:

  • El Museu disposa d’aparcament propi, amb un ampli espai per autocars.
  • L’espai exterior del museu és la zona de recepció i distribució dels grups.
  • El Museu garanteix l’accés als visitants amb mobilitat reduïda en el recinte.
TRÍPTIC (PDF)

 

També podeu combinar la visita guiada al Museu amb la visita a l'obrador de ceràmica o, si ho preferiu, fer una jornada dedicada a la ceràmica que inclou la visita a l'obrador de ceràmica, a l'exposició permanent i un dels dos tallers a escollir (taller de raku o taller de modelatge i tècniques decoratives).

Amb la col·laboració de: