Anunci emergent

Tancament provisional

L'excepcional episodi de pedregada que es va viure el dimarts 30 d'agost a la Bisbal d'Empordà va provocar importants desperfectes en la teulada del Terracotta Museu. Aquests danys han afectat la integritat de l'espai expositiu a més d'altres dependències privatives. Per tal de garantir la seguretat dels seus usuaris, l'equipament museístic es veu obligat a tancar les portes al públic fins que la visita sigui plenament segura. Des del Museu i l'Ajuntament s'està treballant per tal que aquest període de tancament sigui el més breu possible.

Disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.

 

×

De Vilà Clara a Vilà-Clara. Família de ceramistes

Catàleg de l’exposició “De Vilà Clara a Vilà-Clara. Família de ceramistes”, una mostra produïda i organitzada pel Terracotta Museu de Ceràmica de la Bisbal i instal·lada a la sala d’exposicions temporals del 17 de desembre de 2017 al 8 d’abril de 2018.

El taller dels Vilà Clara, i els dos personatges homenatjats en aquest mostra, Josep Vilà Clara i Josep Vilà-Clara Garriga, pare i fill, representen per a la ceràmica de la Bisbal dos figures transcendents en la història moderna de la ceràmica de la ciutat i, per extensió, de tot Catalunya. Dos treballadors de la ceràmica que, moguts per una vocació extraordinària, incansable al llarg dels seus anys d'ofici, han mostrat sempre un elevat sentit d'exigència i de reivindicació per la professió que ha ajudat a fer créixer i dignificar l'actual ceràmica de la Bisbal. Donar a conèixer aquests dos protagonistes, sens dubte, ajuden a dignificar l'ofici i, de retruc, la ceràmica de la Bisbal.

Edita
Terracotta Museu
Ajuntament de la Bisbal d’Empordà

Textos
Xavier Rocas Gutiérrez

Any
2018

Disseny gràfic i maquetació
Comunicatek Impacte Visual

Fotografies
Joan Vilà-Clara Garriga
Ferran Vilà-Clara Grasiot
Anna Vilà-Clara Aguilar
Antoni Bofill Miquel
Adela Piera Goñi

Assessoria lingüística
Jordi Curbet Hereu

Documentació
Arxiu Comarcal del Baix Empordà
Arxiu Municipal de Palafrugell
Terracotta Museu
Arxiu família Vilà-Clara

Impressió
Impremta Pagès

ISBN
978-84-88935-17-5

Dipòsit legal
DL GI 258-2018