3NOUS

Exposició col·lectiva

Finalitzat
Del dv. 16.07.21 al dt. 12.10.21

Espai "La Peixera"

Del 16 de juliol al 10 d'octubre de 2021

Compartir

Projectes de creació i investigació ceràmica de tres exalumnes de la promoció 2018-2020 del CFGM de Terrisseria de la Bisbal d’Empordà, realitzat a l’espai-Taller que l’Associació de Ceramistes disposa al Terracotta Museu i amb el mentoratge dels ceramistes Emili Biarnès, David Rosell i Mar Marcelino.

 

M. Elena Díaz Venchiarutti
El seu treball mostra com passat i present s’uneixen obrint nous camins en el procés de creació i realització d’una peça. Amb l’assessorament de la Mar Marcelino, uneix dues tècniques tan diferents com el torn i la impressió 3D en un procés de recerca i aprenentatge que li obre les portes a noves i infinites creacions sense defugir, en cap cas, el treball artesanal del qual és hereva.

 

Oriol Klis Guillén
Amb l’acompanyament de l’Emili Biarnès, presenta una representació del seu treball on tècnica i concepte es troben en un resultat plàstic que cerca la fidelitat a la idea inicial. Les seves peces són un reflex de la base ceràmica apresa durant els últims anys: modelat de fang vermell, reproducció de peces amb motlles de guix, modificació de frites industrials i coccions a baixa temperatura.

 

Tzu
L’artista fusiona ceràmica i música amb el projecte Do Re Mi Fang! i presenta un aparell musical que recorda un piano, capaç de produir una escala microtonal de 24 tons en l’interval d’una octava convencional, del G6 (Sol6) a G7 (Sol7). Realitzat amb la tutorització de David Rosell i amb la impressora 3D del Terracotta Museu, aquest primer instrument facilitarà poder conèixer diversos aspectes tècnics que li interessen per a la producció d’altres instruments amb ceràmica.

Divendres
16
jul
 
 
Finalitzat
Dissabte
17
jul
 
 
Finalitzat
Diumenge
18
jul
 
 
Finalitzat
Dilluns
19
jul
 
 
Finalitzat
Dimarts
20
jul
 
 
Finalitzat