Gravació d'un vídeo solidari

Viu Autisme

Finalitzat
dissabte, 8 de juny | 17:00 h
Compartir

Als Yes The Music! els hi encantaria poder comptar amb vosaltres per participar en un projecte molt maco que tenen entre mans. La idea és gravar un vídeo solidari en benefici de l'associació Viu Autisme, formada per familiars de persones amb TEA (trastorn de l'espectre autista).

La cançó escollida per cantar és l’Hallelujah d’en Leonard Cohen. Us podeu descarregar fàcilment la lletra i la música, a www.yesthemusic.cat.

La cita serà el dissabte 8 de juny a les 17h al Terracotta Museu, només caldrà portar la lletra, si la necessiteu, i moltes moltes ganes de passar una gran tarda.

VIU AUTISME és una associació sense ànim de lucre de la província de Girona que neix el juliol del 2012 de la iniciativa d'un grup de pares i mares amb fills amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista). Viu Autisme neix amb la finalitat de promoure la inclusió de les persones amb TEA i les seves famílies per tal de garantir la seva igualtat de drets i oportunitats en tots els àmbits de la societat. Aquesta associació té com a finalitat esdevenir un referent pel que fa el suport i orientació tan per a famílies i professionals com per a responsables polítics i de l'àmbit social.

 
Dissabte
08
jun
17:00 h
 
Des de
1 €
Finalitzat