Batxillerat d'Arts i CFGM de Terrisseria, un dos per un en tres cursos

09.07.2020

Tots aquells matriculats al Batxillerat artístic a l'INS La Bisbal poden accedir al CFGM de Terrisseria i aconseguir la doble titulació en tres cursos acadèmics.

#batxicicleceràmica

Més de 600 h dins la nova aula-taller al Terracotta Museu mentre curses el Batxillerat d'Arts. Et permetrà obrir el teu futur a les noves tècniques ceràmiques d'impressió 3D dins un espai totalment equipat, un contacte permanent amb el món de l'art, el disseny i les noves creacions.

Aquest Batxicicle et permetrà anar més preparat a la Universitat o a un cicle de Grau Superior. En tres anys acadèmics, cursaràs matèries artístiques que t'ajudaran a desenvolupar la sensibilitat, l'expressió i la creativitat. Així mateix, el grau mitjà d'arts plàstiques i disseny en terrisseria ofereix l'oportunitat de conèixer i treballar un nou material, portar a la pràctica i materialitzar els conceptes teòrics del Batxillerat d'Arts.

Si ja t'has matriculat al Batxillerat d'Arts, has de matricular-te al setembre al Cicle Formatiu d'Arts plàstiques i disseny en terrisseria.

En cas que estiguis interessat, agrairíem que ens ho fessis saber trucant a l'institut 972 64 00 16 i demaneu per la Sandra Soto (cap d'estudis d'FP) o enviant un correu a ssoto@ieslabisbal.cat.

Període de matrícula al CFGM de Terrisseria de l'1 al 7 de setembre.

Notícies