Jordi Cuixart. Des de Lledoners

Exposició de ceràmica

Del 01.12.19 al 30.09.20

Espai "Forn 1"

De l'1 de desembre de 2019 al 26 de gener de 2020.

Prorrogada fins al 30 de setembre de 2020.

 

Inauguració: Diumenge 1 de desembre a les 12.00 h

Fotografia de Maria Casas
Fotografia de Maria Casas

En aquesta mostra es poden contemplar algunes de les peces que Jordi Cuixart elabora en el taller de ceràmica del Centre Penitenciari de Lledoners, on continua aprenent noves tècniques, evolucionant com artista i perfeccionant l'habilitat amb el torn i l'argila. La ceràmica ha passat a ser una part important en el dia a dia de Cuixart, i en paraules seves: “el contacte amb l’argila és un retorn als orígens, a la mare natura i la bellesa de la creació. Em permet mantenir intacte el meu compromís polític i no perdre mai l'esperança amb els dies que vindran”.

També es mostra la petjada que el reconegut artista i activista xinès Ai Weiwei va realitzar del peu de Jordi Cuixart durant la seva visita a Lledoners en un acte de denúncia i solidaritat en contra de la presó dels presos polítics catalans. La peça forma part d'una campanya de Ai Weiwei on l'element clau és una bandera que conté una petjada humana, feta per commemorar els 70 anys de la Declaració Universal dels Drets Humans.

 

 

Dissabte
19
set
 
 
Diumenge
20
set
 
 
Dimarts
22
set
 
 
Dimecres
23
set
 
 
Dijous
24
set
 
 
No hi ha elements
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR