Servei educatiu

La ceràmica, com a activitat que aglutina diferents coneixements, fomenta l’aprenentatge mitjançant l’observació i la descoberta. El Terracotta Museu de ceràmica de la Bisbal, conscient d’aquestes possibilitats pedagògiques, ha preparat per aquest curs 2017-2018 un programa d’activitats didàctiques que volen introduir al públic escolar en el món de la ceràmica. Les propostes inclouen visites dinàmiques i la possibilitat de descobrir un obrador en actiu. A través de cada una de les activitats els participants descobriran diferents aspectes de l’ofici del ceramista.

De cares al curs 2018-2019 el museu també podrà oferir tallers on els participants experimentaran directament algunes de les seves tasques principals: el contacte amb la terra i l’aigua, el modelatge, la decoració i la cocció. Això serà possible gràcies al futur espai educatiu del museu, una aula didàctica dissenyada especialment per aquestes activitats i que es posarà en funcionament a l'estiu de 2018.

Títol Tipologia Nivell
La ceràmica tradicional de la Bisbal Visita guiada Infantil Primària Secundària Batxillerat
De càntirs, olles i plats Visita dinamitzada   Primària    
Anem a l'obrador Visita + demostració Infantil Primària Secundària Batxillerat
Terracotta Museu + obrador de ceràmica Visita combinada Infantil Primària Secundària Batxillerat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR