Servei educatiu

La ceràmica, com a activitat que aglutina diferents coneixements, fomenta l’aprenentatge mitjançant l’observació i la descoberta. El Terracotta Museu de ceràmica de la Bisbal, conscient d’aquestes possibilitats pedagògiques, ha preparat per aquest curs 2017-2018 un programa d’activitats didàctiques que volen introduir al públic escolar en el món de la ceràmica. Les propostes inclouen visites dinàmiques i la possibilitat de descobrir un obrador en actiu. A través de cada una de les activitats els participants descobriran diferents aspectes de l’ofici del ceramista.

De cares al curs 2018-2019 el museu també podrà oferir tallers on els participants experimentaran directament algunes de les seves tasques principals: el contacte amb la terra i l’aigua, el modelatge, la decoració i la cocció. Això serà possible gràcies al futur espai educatiu del museu, una aula didàctica dissenyada especialment per aquestes activitats i que es posarà en funcionament a l'estiu de 2018.

  La Ceràmica tradicional a la Bisbal

Visita guiada

Infantil

Primària

Secundària

Batxillerat 

  Anem a l’obrador

Visita amb demostració

Infantil

Primària

Secundària

Batxillerat

  De càntirs, olles i plats

Visita dinamitzada

 

Primària

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR