Avís Legal

Aquest lloc web és propietat del Terracotta Museu de Ceràmica (OAL de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà), amb domicili legal al Carrer Indústria nº8, de la Bisbal d'Empordà (CP 17100), CIF Q1700639F, tel. +34972642067 i correu electrònic terracottamuseu@labisbal.cat.
 
Drets sobre els continguts
Sobre els continguts d'aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys, existeixen drets de propietat intel·lectual que corresponen a Terracotta Museu de la Bisbal d'Empordà o a tercers que n'han autoritzat el seu ús. De forma general i excepte que s'indiqui expressament el contrari, aquests continguts es poden reproduir, distribuir i comunicar públicament sempre que es faci sense finalitat comercial i que es citi correctament la procedència.
No s'autoritzen presentacions dels continguts d'aquest lloc en una finestra aliena (framing) sense autorització expressa i per escrit del Terracotta Museu.
 
Protecció de dades
De forma general les dades de caràcter personal obtingudes per mitjà dels formularis d'aquest lloc s'incorporen, excepte indicació expressa en sentit contrari, a un fitxer creat pel Terracotta Museu. Amb el seu enviament entenem que vostè ens autoritza a fer-li arribar per correu electrònic informació del Museu.
Vostè es podrà donar de baixa d'aquest servei en qualsevol moment tot comunicant-ho. De forma general els interessats podran obtenir més informació sobre els criteris i mesures en matèria de tractament de dades, així com exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació tot adreçant-se al museu per qualsevol mitjà.
 
Responsabilitats sobre el funcionament del lloc i enllaços
El Terracotta Museu no es fa responsable davant dels usuaris del seu lloc web dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, sobrecàrrega de les línies, avaries o desconnexions quan estiguin motivades per causes que li són alienes. Tampoc no se'n fa dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control del Museu. No obstant es compromet a advertir prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.
El Terracotta Museu no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació d'altres persones físiques o jurídiques a la que es remeti per mitjà d'enllaços o d'altres sistemes.
 
Jurisdicció en cas de conflicte
Els possibles conflictes relatius a la utilització d'aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol i de Catalunya. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur.
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR