Terracotta Biennal

Terracotta Biennal neix com un esdeveniment cultural, artístic, artesanal i expositiu de la ceràmica. La Bisbal d'Empordà, capital de la ceràmica, organitza aquest nou format d’esdeveniment amb l’objectiu de mostrar arreu l'art de la ceràmica. I és que la iniciativa vol disposar de personalitat pròpia, amb una proposta multidisciplinària i innovadora que vol satisfer les expectatives dels participants: un element fonamental per tal que es diferenciï d’altres esdeveniments.

Terracotta Biennal pretén aglutinar la diversitat de la ceràmica i dels seus interessos i es presenta com una proposta que per atraure galeristes, col·leccionistes i entusiastes de la ceràmica. La biennal vol mostrar la ceràmica actual com el fil conductor d’una història compartida d’un municipi que té una identitat pròpia i que arriba a l’actualitat amb ambició, amb projecció, amb esperit de capitalitat, sense deixar de banda els orígens: un equilibri harmònic entre tradició i innovació.

Així doncs, neix un esdeveniment on el públic professional trobarà les propostes dels expositors, les darreres novetats del mercat, les creacions més adequades que encaixin amb els seus interessos, així com uns serveis (personalització, informació, logística, etc.) que incorporarà les tecnologies i les tendències del moment actual.

Terracotta Biennal neix amb una clara projecció de futur, amb cooperació transfronterera i amb un objectiu clar: esdevenir un referent del sud d’Europa com a biennal de ceràmica internacional.

Més informació a terracottabiennal.cat