Videoteca

 

"La ruta migratòria. Una singularitat paisatgística", de Javier Balmaseda (24/11/2018)

El 24 de novembre, el Terracotta Museu de Ceràmica de la Bisbal d'Empordà va inaugurar la instal·lació artística "La ruta migratòria. Una singularitat paisatgística", de l'artista d'origen Cubà amb residència al Principat d'Andorra, Javier Balmaseda (Cuba, 1971).

 

Terracotta Museu

Un minut per descobrir el Terracotta Museu de Ceràmica de la Bisbal d'Empordà.

 

CrashRaku. Emilia Musial i Sergi Pahissa (22/09/2018)

El dissabte 22 de setembre de 2018 es va inaugurar l'exposició "CrashRaku. Emilia Musial i Sergi Pahissa" a l'Espai "La Peixera" (del 22 de setembre al 25 de novembre de 2018). L'activitat es va complementar amb la realització de la performance titulada "Somnis del foc".

 

Madola. Vestigis (03/08/2018)

El divendres 3 d'agost es va inaugurar l'exposició temporal "Madola. Vestigis" (del 3 d'agost al 18 de novembre de 2018). Una mostra amb una selecció de peces dels últims deu anys de producció d'una de les ceramistes més importants del país, Madola (Maria Àngels Domingo Laplana, Barcelona, 1944).

 

FangTEA't. Autisme i fang

Des de principis del 2018 els usuaris del taller de ceràmica de la Fundació Autisme Mas Casadevall van estar treballant una nova experiència sobre l'idea de donar-nos forma en ceràmica. Aquesta projecte, FangTEA't va arribar a la seva culminació amb l'exposició de l'Espai "La Peixera" del Terracotta Museu, del 7 de juliol al 16 de setembre de 2018.

 

Nit dels Museus 2018

El 19 de maig de 2018 el Terracotta Museu va celebrar, un any més, la Nit dels Museus. A les 20h es va inaugurà "tzu", la nova exposició temporal de l'Espai "La Peixera",  i a les 21:30h es va realitzar l'espectacular muntatge Rakú Jam Session, una intervenció de l'Associació de Ceramistes de la Bisbal que va combinar foc, ceràmica, art i música.

 

Nit d'Estiu al Terracotta - II Empordà Fang Cuit

El 25 d'agost de 2017 el Terracotta Museu es va transformar en el marc idoni per acollir un gran festival cultural que va oferir una àmplia programació artística i musical. Aquesta Nit d'Estiu al Terracotta va ser la festa de cloenda del II Empordà Fang Cuit, un seminari amb jornades sobre ceràmica que va tenir lloc en diferents espais, entre ells el propi Museu i l'Escola de Ceràmica de la Bisbal. Durant la nit, varen passar pel museu més de 400 persones per gaudir de les activitats.

 

Nit dels Museus 2017

El matí del divendres 18 de maig de 2017, els ceramistes de l'Associació de Ceramistes de la Bisbal varen començar a aixecar un forn de base rectangular, construït amb maons, argila i una de les cares bastida amb una mena de pantalla d'ampolles de vidre. El forn es va encendre el 20 de maig de 2017 al voltant de les 21h i va cremar fins ben entrada la mitjanit.

 

Nit de Rakú: solstici d'estiu

El 29 de juny de 2016, en motiu de la inauguració de l'exposició de Toño Pérez, el Terracotta Museu va acollir aquesta acció artística a càrrec de l'Associació de Ceramistes de la Bisbal. Fou una nit de foc, rakú, música i festa.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR